Følg Bjørnstad direkte

Etter golfproffen Henrik Bjørnstads fine start i European Open kan du følge han direkte videre her i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

67 slag var alt Bjørnstad trengte på den første runden av European Open i Dublin. I dag skal han forsvare ledelsen. Bjørnstad er blant de siste som går ut på K Clubs bane i dag.

Oslo-gutten deler førsteplassen med fire andre etter dag 1: Italieneren Massimo Scarpa, nederlenderen Maarten Lafeber, newzealenderen Michael Campbell og svensken Mikael Lundberg.

De har et felt av golf-storheter jagende bak seg. Blant dem er US Open-vinner Retief Goosen, Colin Montgomerie, Darren Clarke og Ian Woosnam.

22 år gamle Bjørnstad startet på hull 10 i går. Han sto for birdie (et slag under par) både på hull 10 og 11. På hull 2 måtte han tåle dagens eneste bogey (et slag over par), men fulgte deretter opp med fire strake birdies.

Nordmannen har hatt en tendens til å falle av etter godt spill - seinest i den siste runden av Irish Open sist helg. Da falt han fra 6. til 48. plass på finalerunden. I dag er han ute etter å bevise at gårsdagen var mer enn et blaff.

Turneringen på K Clubs bane er blant de største på Europa-touren med en total premiepott på 23,9 millioner kroner. Vnneren stikker av med nærmere 4,5 millioner kroner. En 10. plass er verdt i overkant av en halv million. Turneringen avsluttes søndag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer