Følg Bjørnstad direkte

Etter golfproffen Henrik Bjørnstads fine start i European Open kan du følge han direkte videre her i dag.

67 slag var alt Bjørnstad trengte på den første runden av European Open i Dublin. I dag skal han forsvare ledelsen. Bjørnstad er blant de siste som går ut på K Clubs bane i dag.

Oslo-gutten deler førsteplassen med fire andre etter dag 1: Italieneren Massimo Scarpa, nederlenderen Maarten Lafeber, newzealenderen Michael Campbell og svensken Mikael Lundberg.

De har et felt av golf-storheter jagende bak seg. Blant dem er US Open-vinner Retief Goosen, Colin Montgomerie, Darren Clarke og Ian Woosnam.

22 år gamle Bjørnstad startet på hull 10 i går. Han sto for birdie (et slag under par) både på hull 10 og 11. På hull 2 måtte han tåle dagens eneste bogey (et slag over par), men fulgte deretter opp med fire strake birdies.

Nordmannen har hatt en tendens til å falle av etter godt spill - seinest i den siste runden av Irish Open sist helg. Da falt han fra 6. til 48. plass på finalerunden. I dag er han ute etter å bevise at gårsdagen var mer enn et blaff.

Turneringen på K Clubs bane er blant de største på Europa-touren med en total premiepott på 23,9 millioner kroner. Vnneren stikker av med nærmere 4,5 millioner kroner. En 10. plass er verdt i overkant av en halv million. Turneringen avsluttes søndag.

Følg turneringen her!