MER JUBEL:  Det har vært mye stas på Lerkendal de siste tjue årene. Nå ligger RBK an til å vinne Klubben i mitt hjerte igjen. Om ledelsen på 289 stemmer holder til fredag kl.12.00. FOTO:: Ole Morten Melgård.
MER JUBEL: Det har vært mye stas på Lerkendal de siste tjue årene. Nå ligger RBK an til å vinne Klubben i mitt hjerte igjen. Om ledelsen på 289 stemmer holder til fredag kl.12.00. FOTO:: Ole Morten Melgård.Vis mer

Følger hverandre tett

Mobiliseringen i Bergen og Trondheim gjør at Vålerenga-fansen må stemme flittig fram til fredag.

er den avgjørende tilskuerkampen mellom Rosenborg og Brann i gang. I løpet av natta har disse to populære klubbene fulgt hverandre som skygger i Klubben i Mitt hjerte. Mens bergenserne var i ferd med å hente inn trønderne i går, har RBK-folket klart å mobilisere så bredt at de fortsatt leder:

•• Akkurat nå skiller det fattige 289 stemmer mellom de to klubbene som også totalt har høyest antall stemmer.

Da Brann vant i fjor, klarte klubben å samle flere enn 20 000 tilhengere i denne avstemningen. Det er det samme som lange køer utenfor et sprengt Brann Stadion, og viser hvor sterk kjærligheten er til Vestlandets desidert mest populære fotballklubb.

samme vis er det imponerende at RBK-fansen midt i en sportslig sett skuffende sesongavslutning samler seg rundt klubben sin igjen. Det er ikke mer enn to år siden diplomet for klasseseier ble delt ut på Lerkendal, og nå er trønderne i posisjon til å gjenta bedriften. Om tusenvis av tilhengere stemmer fram til fredag kl.12.00.

Like tett er det i et par av de andre store klassene. Her skiller det for eksempel henholdsvis 327 og 177 stemmer mellom lag nummer en og lag nummer to uten at vi vil røpe hvilke tetklubber det gjelder.

FOR selve avstemningen i Klubben i mitt hjerte skal få lov til å holde spenningen helt fram til lørdag. Da offentliggjør vi de ti beste klubbene i hver av de seks ulike klassene både her på Dagbladet.no og i Dagbladets papirutgave.

Nå gjelder det bare å få din favorittklubb inn på akkurat den lista. Det er mange som jobber for stemmene hele Norge rundt. I formiddag passerer vi imponerende 100 000 stemmer totalt. Da gjelder det å stå på for din egen favoritt.