Følger Tour de France i campingbil

Norske fans på plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NANCY (Dagbladet.no): Flere norske fans har tatt turen til Frankrike for å følge Thor Hushovd og Kurt Asle Arvesen. Tre av dem er Birger Hansen, Stig Henning Hansen og Finn Olav Stredet.

- Vi har hatt det veldig bra, men vi mangler en seier. Det hadde gjort seg, sa Birger til Dagbladet.no, da vi snakket med han rett før målgang på gårsdagens etappe.

Da endte Hushovd på en femteplass, men de tre Stavanger-karene håper på nå at dagens etappe kan gi norsk jubel.

- Vi har med norsk flagg og går opp på taket og vifter når Thor sykler forbi. Dette er første året vi er her, og vi stortrives!

Birger Hansen sier turen ikke er planlagt.

- Det var et innfall, og tilfeldigvis hadde sønnen min (Stig Henning) campingbil. Helt perfekt, mener han.

Har du noen bilder eller historier fra løypa? Send dem på e-post til 1000tipset@dagbladet.no eller som MMS til 1937 (merk sendingen med TIPS).

<strong><b>GUTTA PÅ TOUR:</strong></b> Birger Hansen (t.v.), Stig Henning Hansen og Finn Olav Stredet stortrives på Tour de France-ferie. Foto: Daniel Sannum Lauten
GUTTA PÅ TOUR: Birger Hansen (t.v.), Stig Henning Hansen og Finn Olav Stredet stortrives på Tour de France-ferie. Foto: Daniel Sannum Lauten Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer