Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Folk bebreider ikke oss for hva Mueller har sagt under en middag

Men generalsponsor Terra ber forbundet rydde opp.

I HARDT VÆR: Peter Mueller kan få sparken i dag for de grove kommentarene han kom med til Maren Haugli under en middag i Berlin. 
Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
I HARDT VÆR: Peter Mueller kan få sparken i dag for de grove kommentarene han kom med til Maren Haugli under en middag i Berlin. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet): Finanshuset Terra er Skøyteforbundets generalsponsor, og spytter inn millionbeløp i norsk skøytesport hvert år.

Det pågående bråket etter trener Peter Muellers sex-sjikane av Maren Haugli er selvsagt blitt lagt merke til hos den tunge sponsoren.

Og de liker dårlig det de er vitne til.

- Vi blander oss ikke bort i håndteringen av saken, men vi forventer at de rydder opp i dette, sånn at man får kommet seg videre og forberedt seg i en OL-sesong. Vi synes selvsagt den negative oppmerksomheten dette har medført er uheldig, sier informasjonsdirektør Sigurd Ulven til Dagbladet.

Har kontakt med forbundet

Den nåværende avtalen med Skøyteforbundet løper ut etter denne sesongen.

- Har denne saken betydning for om dere ønsker å fortsette samarbeidet?

- Vi er trofaste i forhold til Skøyteforbundet. Vi har en avtale med dem og den avhenger ikke av slike saker - forutsatt at man håndterer den på en skikkelig måte, sier Ulven, uten å utdype hva han legger i «skikkelig».

- Har dere vært i kontakt med Skøyteforbundet om denne saken?

- Vi har jevnlig kontakt med dem, men når og om hva vil jeg ikke gå nærmere inn på. Men vi legger ikke noen føringer eller press. Skøyteforbundet ønsker å orientere oss også, for å si det sånn, sier han.

- Folk bebreider ikke oss

- Hva er viktig for dere når dere velger å sponse noe?

- Det vi ønsker å knytte oss opp til, og hva som gir oss profilering. Skøyter er jo noe som gir mye medieoppmerksomhet, og stort sett av den positive sorten. Det gir ringvirkninger for oss som sponsor å bli eksponert i media. Vi hadde også 1000 ansatte i sparebankene på EM på Hamar i februar.


- Er all PR god PR eller er dette negativt for Terra?

- Jeg tror ikke folk bebreider oss for hva han har sagt ved en middag i Berlin, sier Ulven til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media