- Folk begynte å gå med et kvarter igjen. Jeg følte meg ganske alene da

Klopps første tap som Liverpool-manager.

SKUFFET: Jürgen Klopp var naturligvis skuffet etter sitt første tap som Liverpool-manager. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
SKUFFET: Jürgen Klopp var naturligvis skuffet etter sitt første tap som Liverpool-manager. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLISVis mer

Liverpool - Crystal Palace 1-2

(Dagbladet): Jürgen Klopp røk i dag på sitt første tap som Liverpool-manager. Crystal Palace ble for sterke på Anfield.

Etter kampen var Klopp skuffet - også over egne fans som forlot stadion et snaut kvarter før kampen var ferdigspilt. Men det kan laget bare takke seg selv for, mener tyskeren.

- Etter 82 minutter, da de scoret målet, var det 12 minutter igjen. Men mange forlot stadion. Jeg følte meg ganske alene akkurat da. Det er vi som skal bestemme når det er over. På den tiden kan du score åtte mål, om du vil, sier Klopp til ESPN.

- Vi må vise dem Han fortsetter:

- Vi er ansvarlige for at ingen kan forlate stadion et minutt før sluttsignalet går, for alt kan skje. Vi må vise dem, men det klarte vi ikke i dag. Vi bestemmer selv hvor sterke vi er, hvor gode vi er, og hvor våkne vi er, hvor trøtte vi er. Ingen andre. Vi spilte på torsdag, men det er jeg som bestemmer om vi er slitne. Ingen andre.

Ellers mente han at Liverpool skulle klare å berge poeng i kampen.

- Det er ingen god følelse. Det var ikke nødvendig å tape. Vi var et bedre lag, men vi var nesten ikke tilstede det første kvarteret. Vi må bare lære av dette, sier Klopp.

Sakho skadet Men nå kan det komme mer skadetrøbbel for et Liverpool-lag som allerede har flere av de store stjernene ute med skade.

Denne gangen var det Mamadou Sakho som måtte forlate banen med en kneskade. Det er en spiller Klopp vil savne.

- Vi må ta en røntgen og se. Jeg ønsker ikke å spekulere noe rundt ham nå. Jeg ville faktisk foretrekke at vi heller taper 4-1 enn å miste ham.