Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Folk ble dratt fra hverandre

Edu om tunnelbråket på Old Trafford.

(Dagbladet.no): For første gang forteller en av spillerne hva som egentlig foregikk utenfor garderobene på Old Trafford søndag.

Det har gått rykter om kasting av suppe, pizzarester og sandwicher. Edu stiller seg tvilende, og han var der.

Men han bekrefter at det var klammeri mellom Arsenal- og Manchester United-spillerne.

- Da vi gikk ned tunnelen, etterpå, så jeg at folk ble dratt fra hverandre. Folk dyttet, pekte og skrek. United-spillerne ropte høyt og prøvde å tirre oss om resultatet, sier brasilianeren til Uefas offisielle hjemmeside.

Uten at han så suppekasting.

- Jeg så ikke at suppe ble kastet på noen. For å være helt ærlig, dette var ingenting mot derbyer i Brasil. De er verre. Jeg liker å spille kamper med intenst rivaleri, sier Edu.

Han klager likevel på taklingene mot Arsenal. Ruud van Nistelrooy er allerede utstengt i tre kamper for en stempling på Ashley Cole.

- Jeg synes vi taklet mer riktig enn United. Jose Antonio Reyes ble sparker over hele banen, de banket opp gutten, sier Edu.

Han mener flere United-spillere burdt vært sendt av banen.

- Gary Neville taklet på en måte han burde vært utvist for. Jeg synes også Rio Ferdinand var heldig som fikk være på banen, etter duellen med Frederik Ljungberg som sisteforsvarer i 1. omgang.

Pussig nok lenkes Edu til Manchester United, fordi avtalens hans med Arsenal går ut til sommeren.

TØFT PÅ BANEN:</B> Edu, her i duell med Wayne Rooney, mener Manchester Unietd burde ha avsluttet matchen med ni spillere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media