- Folk får skrive hva de vil

Johan Remen Evensen (24) mener hoppgutta kommer til å reise seg etter Oberstdorf-fiaskoen.

BRYR SEG IKKE: Johan Remen Evensen bryr seg ikke om hva som blir skrevet om hopplandslaget etter åpningsfiaskoen i Oberstdorf. Selv kom romsdalingen fra det med æren i behold da han ble nummer 10 med to hopp på 120 meter under vanskelige forhold. Foto: Thomas Rasmus SKaug / Dagbladet
BRYR SEG IKKE: Johan Remen Evensen bryr seg ikke om hva som blir skrevet om hopplandslaget etter åpningsfiaskoen i Oberstdorf. Selv kom romsdalingen fra det med æren i behold da han ble nummer 10 med to hopp på 120 meter under vanskelige forhold. Foto: Thomas Rasmus SKaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| GARMISCH (Dagbladet): Én mann hadde god grunn til å smile dagen derpå Hoppukas første renn i Oberstdorf. Johan Remen Evensen gjorde et strålende hopp i den avbrutte førsteomgangen — og to meget solide hopp i konkurransen.

Det ga romsdalingen en delt 10. plass.

Resten av gutta hadde gode grunner til å henge med geipene da de møtte den norske pressen på lunsjmøte i Garmisch i dag. 

 - På dette laget er det ingen som prøver å dra meg ned. Det er heller motsatt. Jeg kan også hjelpe å dra dem litt opp nå. Men på meg virker det ikke som de er så veldig skuffa utad — selv om de helt sikkert er det litt inne i seg, sier Evensen til Dagbladet.  

- Fiasko Til tross for den verste starten i hoppuka siden Mika Kojonkoski ble trener i 2002, så var hoppgutta i godt lune dagen før kvaliken til nyttårshopprennet. Hjemme i Norge ble resultatrekka 10, 19, 24, 36, 39 og 43 møtt med overskrifter om både fiasko og «floppuka».

- Avisene får skrive det de skriver. Jeg gjorde to gode skihopp. Jeg gleder meg egentlig bare til å fortsette å hoppe på ski nå. Folk får skrive hva de vil, mener Evensen.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer