Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Folk forlot Viking stadion 25 minutter før slutt

- Det siste man vil oppleve, sier Egil Østenstad.

ORKET IKKE MER: Flere hjemmesupportere forlot Viking stadion lenge før kampslutt da de mørkeblå ble banket 0-3 av de turkise gjestene fra Oslo.
Foto:  Alf Ove Hansen, Scanpix
ORKET IKKE MER: Flere hjemmesupportere forlot Viking stadion lenge før kampslutt da de mørkeblå ble banket 0-3 av de turkise gjestene fra Oslo. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix Vis mer

||| STAVANGER (Dagbladet.no): Viking - Vålerenga 0-3.

Viking er nå helt nede på 12. plass i Tippeligaen. Gårsdagens tap mot Vålerenga var siddisenes tredje tap på fem seriekamper. Pluss på to uavgjorte kamper - mot henholdsvis Stabæk og Strømsgodset - og Viking står med fattige to poeng på sine fem siste kamper.

Sportsdirektør Egil Østenstad innrømmer at det er et stort sprang mellom forventet og reell tabellsituasjon.

Når vi ligger der vi ligger etter tolv serierunder er vi ikke bedre, sier Egil Østenstad til Dagbladet.

Ikke midler til å forsterke
- Det er langt under målsetningen vår om å ta medalje, begynner vi ikke å vinne kamper snart, er det kort vei ned til lagene under oss, sier Vikings sportsdirektør.

SVAK UTTELLING: Effektiviteten var den store forskjellen på lagene. Her står Birkir Bjarnason, Peter Ijeh og Martin Fillo i kø uten å klare å score bak Troy Perkins. Foto:  Alf Ove Hansen, Scanpix
SVAK UTTELLING: Effektiviteten var den store forskjellen på lagene. Her står Birkir Bjarnason, Peter Ijeh og Martin Fillo i kø uten å klare å score bak Troy Perkins. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix Vis mer

- Vil det bli hentet inn forsterkninger i sommer?

- Som de fleste andre klubber i Norge, har ikke Viking økonomiske midler til å forsterke laget når overgangsvinduet åpner i sommer.

- Så nå blir det en kamp mot nedrykk?

- Akkurat som det ser ut nå, så kan det jo bli det. Jeg ser et stort potensiale i laget, men det hjelper ikke så lenge vi ikke vinner kamper, sier den tidligere Premier League-proffen.

BORTEHYGGE: Børre Steenslid måtte se Martin Andresen og Kristofer Hæstad juble for 2-0-scoringen. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix
BORTEHYGGE: Børre Steenslid måtte se Martin Andresen og Kristofer Hæstad juble for 2-0-scoringen. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix Vis mer

Folk gikk
Mot Vålerenga var det drøye 10 000 tilskuere som hadde møtt opp. En del av dem forlot stadion allerede 25 minutter før slutt - på den ydmykende stillingen 0-3. Hjemme, mot et Vålerenga-lag uten superduoen Fredheim Holm og «Moa».

- Det at folk forlater stadion før kampen er det siste man vil oppleve, men jeg forstår at folk er skuffet. Mot Vålerenga hadde vi ballen mye, og vi har vel også minst like store sjanser som dem. Men Vålerenga spiller smart og drar ned tempoet i kampen, sier Østenstad.

Som vet hva som skal til for å trekke publikum tilbake til Viking stadion:

- Å vinne kamper.

Så gjenstår det å se om noen i Viking-ledelsen vet hva som skal til for å vinne kamper.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media