- Folk forventer for mye av Messi

Argentina-sjef er lei kritikk.

OPPSTYR: Lionel Messi måtte skrive autografer ved ankomst Tokyo. Foto: AFP/ Yoshikazu TSUNO
OPPSTYR: Lionel Messi måtte skrive autografer ved ankomst Tokyo. Foto: AFP/ Yoshikazu TSUNOVis mer

|||Landslagssjef Sergio Batista er uenig i kritikken mot Lionel Messis prestasjoner for Argentina.

Barcelona-stjernen har slitt med en vond ankel de siste ukene, men er med i Argentina-troppen som skal møte Japan fredag.

- Messi er klar etter skaden og kan spille. Jeg kommer ikke til å avsløre startoppstillingen, for jeg har ikke fortalt spillerne. Men fysisk sett er Messi 100 prosent og klar for å spille, sier Batista.

Mens Messi har briljert i Barcelona-trøyen, har han hatt mer motgang på det argentinske landslaget. Teknikeren har ofte fått kritikk for at han ikke har spilt like bra som for klubblaget.

- Det er en stor forskjell på å spille for klubb og landslag. Jeg er ikke enig i at Messi ikke har spilt bra for Argentina. Folk forventer for mye av ham. Han spilte bra i VM, men han kan fortsatt bli bedre, mener landslagssjefen om sin største stjerne.

Argentina er store favoritter foran kampen i Saitama, som ligger like utenfor Tokyo. De seks tidligere møtene mellom landene er endt med argentinsk seier. Likevel er Batista forberedt på en vanskelig kamp.

- Det kommer til å bli en tøff kamp, og Japan har utviklet seg videre etter VM. Vi kommer til å kjempe hardt selv om det bare er en privatkamp, fordi Argentina må vinne hver eneste kamp, sier Batista.

Tidligere Milan-trener Alberto Zaccheroni debuterer som japansk landslagssjef fredag.

(NTB-AFP-Reuters)