- Folk har sparket og revet ned hverandre. Og så får han rødt kort for å snakke til dommeren

Spesiell utvisning i Barcelona-seier.

• Espanyol - Barcelona 0-2 (0-2)

(Dagbladet): Barcelona hadde ingen problemer med å slå byrival Espanyol 2-0 i spanske La Liga, men det var en dommeravgjørelse og en utvisning som ble den store snakkisen.

Dommeren havnet i fokus etter 54 minutter da Barcelona-back Jordi Alba ble utvist.

Alba reagerte på en dommeravgjørelse ved å sparke bort ballen - og klaget åpenlyst på det som så ut som en korrekt idømt femmeter til Espanyol. Det hele endte med gult - og så sekunder seinere rødt kort - til Barcelona-spilleren.

- Ufattelig Avgjørelsen overrasket C More-kommentator Magnar Kvalvik.

- Folk har sparket og revet ned hverandre - og så får Alba rødt for å snakke til dommeren. Det er ufattelig strengt, sa C More-kommentator Kvalvik på direkten.

- Greit at han har en reaksjon, men han sparker jo ballen rett til keeperen. Men vi vet jo ikke hva Jordi Alba faktisk sier, fortsetter Kvalvik.

Til tross for ti spillere på banen i over en halvtime, vant Barcelona enkelt 2-0 etter to mål av Neymar og Lionel Messi i 1. omgang.

Neymar-scoring Først satte Neymar inn 1-0.

En fin ball ble slått i bakrommet til Jordi Alba som på ett touch fra skrått hold la ballen inn foran mål. Der hoppet Luis Suarez over ballen som til slutt endte hos Neymar. Spissen var sikker og bredsiden enkelt inn 1-0. Da var det spilt i 17 minutter og Barcelona hadde full kontroll.

Lionel Messi økte til 2-0 etter 25 minutter. Suarez spilte en fin ball på tvers i feltet til Messi som satte inn 2-0 fra bakre stolpe.

Til pause var stillingen 2-0 til gjestene.

Annen omgang ble en ren transportetappe der gjestene kontrollerte inn de tre poengene.

Barcelona leder nå La Liga med fem poeng til Real Madrid. Madrid-laget har en kamp mindre spilt og møter Celta søndag klokka 21.

Barcelona-veteran Xavi ble historisk i kveld som den første til å spille 500 ligakamper for klubben, melder Infostrada.