- Folk har tro på oss

Karadas gleder seg til Portsmouth-debuten.

(Dagbladet.no): I morgen håper Azar Karadas å spille sin første kamp i Premier League. Han har fått tillit av Portsmouth-manager Alain Perrin i treningskampene, og håper å være med fra start hjemme mot Tottenham.

- Det er vanskelig å si hvor fornøyd han er med meg, men vi har vunnet de kampene jeg har spilt, så det har jo gått bra, sier Karadas til Dagbladet.no.

Han gleder seg til å spille i et nytt land. Benfica har leid ut Karadas til den engelske klubben for resten av sesongen.

Fansen venter- Jeg kjente treneren i klubben og han hadde god kjennskap til meg. Det gjorde saken enklere. Det er et annet tempo i kampene her i forhold til i Portugal, og det vil nok ta noe tid å komme inn i det. Men jeg må være så ærlig mot meg sjøl at jeg sier at jeg vil spille meg til en plass på laget.

Til tross for noen gode seriekamper, tror ikke Karadas at han er blitt noen fansfavoritt.

- De venter nok til de har sett noen kamper i ligaen før de gjør opp en mening om meg, men folk har tro på Portsmouth. Vi har et spennende lag.

Med bandasje

Tro på Karadas har i alle fall Dagbladet.nos lesere. Nordmannen er den mest kjøpte spilleren i Manager 2006.

- Hyggelig å høre, og jeg takker for tilliten. Håper jeg kan betale tilbake med god innsats, sier Kardas.

Hvis Karadas starter i morgendagens kamp, blir det med bandasjert kne. Han måtte nemlig sy seks sting etter å ha skadet seg i treningskampen mot Den Haag for en uke siden.

- Enten blir jeg med fra start, ellers så sitter jeg ikke på benken engang. Mest sannsynlig blir jeg klar, sier han til Dagbladet.no.