Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Folk her har vært sinna

Benitez før avspark i kveld.

SPILLER I KVELD? Fernando Torres kan være med mot Birmingham i kveld, røper Rafa Benitez. Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi
SPILLER I KVELD? Fernando Torres kan være med mot Birmingham i kveld, røper Rafa Benitez. Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi Vis mer

|||• Fotballstudio kl. 21: Følg og diskuter Liverpool - Birmingham

(Dagbladet): Liverpool har fått trøkk etter trøkk i høst.

Den siste kom i Lyon onsdag, da en utlikning helt på tampen av kampen gjorde at Liverpool nå må ha hjelp for å avansere fra Champions League-gruppa.

Forrige helg gikk Rafa Benitez' på ligatap nummer fem så langt, da laget fikk to mann utvist og tapte 1-3 mot Fulham.

Det haster med å redde sesongen, og Benitez håper seiersrekka begynner mot Birmingham i kveld.

Ikke dumme
- Alle som er her, hver eneste supporter og spiller, ønsker at laget skal gjøre det bedre. Jeg har stor tro på at vi blir bedre. Hvis vi vinner et par kamper på rad, så vil alle få en innsprøytning, sier Benitez i et intervju med nyhetsbyrået PA.

Keeper Pepe Reina har kalt innsatsen i Europa «en skam», og Benitez forstår hva spanieren mener.

- Pepe Reina var veldig skuffet over det som skjedde i Champions League, og sa fra. Men han har en positiv innstilling, så vi er enige. Vi er ikke dumme, vi vet vi kan bedre, sier Benitez.

Skadesituasjonen var ille før Lyon-kampen, nå står det bedre til hos Liverpool-fysioen.

SLO UNITED: Her feirer Pepe Reina 2-0-målet, med målscorer David Ngog, mot erkerival United. Innsatsen i e-cupen er keeperen ikke like fornøyd med. Foto: AFP/PAUL ELLIS
SLO UNITED: Her feirer Pepe Reina 2-0-målet, med målscorer David Ngog, mot erkerival United. Innsatsen i e-cupen er keeperen ikke like fornøyd med. Foto: AFP/PAUL ELLIS Vis mer

- Vi har trent bra siden vi kom tilbake fra Lyon, både Fabio Aurelio, Glen Johnson og Albert Riera er tilbake og trener. Jeg ser at humøret i stallen er bedre, sier Benitez.

Tungsinnet er borte, erstattet av revansjelyst.

Slåss bedre
- Folk her har vært sinna, de vil gjøre noe med vår situasjon. Det handler bare om å få en bra seier. Når du har ryggen mot veggen spiller du bedre og slåss bedre, sier Benitez.

Han har fått to gladmeldinger det siste døgnet, Steven Gerrard slapp å møte for England og Spania valgte å ikke ta med seg Fernando Torres i landslagstroppen.

Sistnevnte kan være med mot Birmingham i kveld, på tross av at lysken murrer. Også sommerkjøpet Alberto Aquilani ligger an til å få spille, det blir i så fall hans hjemmedebut i ligaen.

- Det kan være på tide å la Anfield endelig få se Aquilani. Han har trent bra, men mangler kampform. Den eneste måten å bedre det på er å la han spille, sier Rafa.

TROR BIRMINGHAM KAN VINNE: Kevin Phillips (t.v) sier til lokalavisa Birmingham Mail at blårtrøyene kan stikke av med seieren på Anfield, fordi Liverpool har problemer. Foto: AFP/IAN KINGTON
TROR BIRMINGHAM KAN VINNE: Kevin Phillips (t.v) sier til lokalavisa Birmingham Mail at blårtrøyene kan stikke av med seieren på Anfield, fordi Liverpool har problemer. Foto: AFP/IAN KINGTON Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media