SLÅR TILBAKE MOT KRITIKERNE: Egil Olsen mener han fikk kritikk da John Carew ble tatt med i troppen mot Island og Danmark. Landslagssjefen sier at spissen beviste hvorfor han er med da Carew skaffet straffe mot Island i går. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
SLÅR TILBAKE MOT KRITIKERNE: Egil Olsen mener han fikk kritikk da John Carew ble tatt med i troppen mot Island og Danmark. Landslagssjefen sier at spissen beviste hvorfor han er med da Carew skaffet straffe mot Island i går. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

- Folk spurte hvorfor i helsike Carew er med i troppen

Drillo slår tilbake mot de som tvilte på spissen.

OSLO SENTRUM (Dagbladet): Landslaget hadde en rolig lørdag etter 1-0-seieren mot Island på Ullevaal i går.

John Carew kom inn som innbytter ti minutter før slutt og sikret Norge et straffespark som Moa satte i mål etter 88 minutter. Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen var aldri i tvil om at John Carew skulle komme tilbake i form etter en tung sommer.

- Han (Carew) er kontroversiell. Folk spurte hvorfor i helsike John Carew er med i troppen. Han har jo vært skada. I går ga han svar på tiltale, sier Drillo.

Mens Moa var det klare spissvalget før gårsdagens kamp mot Island - er det usikkert hvilken kombinasjon Drillo velger på topp mot danskene i Parken.

- Jeg vil ikke si noe om laguttaket nå. Jeg vet ikke om Carew holder i 90 minutter, sier Drillo.

Vil spille med Moa Carew selv mener han er i god nok form til å starte kampen.

- Jeg har forberedt meg godt de siste ukene. Dersom jeg starter vil jeg gjerne spille med Moa rundt meg. Vi har et godt samarbeid, sier Carew.

VIL STARTE: Carew kom inn som innbytter og spilte 10 minutter mot Island. - Jeg er klar til å spille 90 minutter mot Danmark, sier han.
  Foto: Thomas Rasmus SKaug / Dagbladet
VIL STARTE: Carew kom inn som innbytter og spilte 10 minutter mot Island. - Jeg er klar til å spille 90 minutter mot Danmark, sier han. Foto: Thomas Rasmus SKaug / Dagbladet Vis mer

Da Carew kom inn som innbytter mot Island var det tydelig at spissen ønsket å vise seg fram. Carew vant flere viktige hodedueller og var et stort uromoment i Islands bakre ledd.

- Ikke Spania eller Nederland - Det er ikke sånn at jeg er ute etter å revansjere noe. Jeg skulle gjerne hatt to-tre kamper til i beina før Danmark-kampen, men jeg føler meg likevel i god form, sier Carew.

Han mener danskene skal være en overkommelig motstander på bortebane.

- Vi møter tross alt ikke Spania eller Nederland på bortebane. Jeg kan spille 90 minutter hvis jeg får tillit. Dette er en 50-50-kamp. Vi kjenner danskene godt, og de kjenner oss. Det blir helt sikkert jevnt, sier Carew.