- Folk trenger en påminnelse om hvor klubben var da Kenny overtok

Carragher ber om mer tid for Dalglish.

FORTJENER BEDRE: Jamie Carragher reagerer på at folk velger å se bort i fra alt Kenny Dalglish har oppnådd som spiller og manager, og mener skotten fortsatt er rett mann for Liverpool.Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB scanpix
FORTJENER BEDRE: Jamie Carragher reagerer på at folk velger å se bort i fra alt Kenny Dalglish har oppnådd som spiller og manager, og mener skotten fortsatt er rett mann for Liverpool.Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB scanpixVis mer

Newcastle - Liverpool direkte i fotballstudio fra kl. 14.30.

(Dagbladet): Selv ikke etterlengtet pokaljubel etter seier i ligacupfinalen mot Cardiff kamuflerer det faktum at Liverpool har vært i begredelig ligaform siden nyttår. Bare QPR og Wolves kunne vise til svakere resultater siden årsskiftet, men det var før gårsdagens kamper.

Nå er det kun nedrykksdømte ulver som har sanket færre poeng i 2012. I ettermiddag venter nok en vanskelig test for Kenny Dalglishs menn borte mot Newcastle. Et tap vil trolig bety et definitivt farvel til en plassering blant topp seks, og enda verre: At byrival Everton er forbi på tabellen med sju seriekamper igjen.

All motgangen til tross, spillerne står last og brast ved Dalglish, og veteranen Jamie Carragher maner supporterne til å til å gjøre det samme.

- Folk trenger en påminnelse om hvor klubben befant seg da Kenny tok over som manager. Klubben var i knestående. Vi hadde gått igjennom en vanskelig periode og befant oss i en svak posisjon i serien. Kenny tok over, og det var ikke bare det at han ga alle rundt seg et løft med sin tilstedeværelse, men også i prestasjoner og resultater, sier Carragher i et intervju med Sunday Telegraph.

Midtstopperen debuterte for Liverpool for mer enn 15 år siden, men det er enda lenger siden klubbens forrige storhetsperiode, som endte med ligatittelen i 1990. Da, som nå, var Dalglish sjef. Det gjør ham unik, mener Carragher:

- Han er den som vet hva det vil si å vinne ligatitler og hva vi bør gjøre på veien dit. Det er ingen andre her som har erfaring med å vinne serien. Det er latterlig at noen avfeier erfaringen og merittene hans når han allerede har fått Liverpool til å vinne pokaler igjen.