Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Folk tror jeg er et udyr

Bowyer mener han burde fått spille mer for England.

(Dagbladet.no): West Ham-spiller Lee Bowyer (31) har en lang karriere bak seg i engelsk klubbfotball, men for landslaget har han bare fått spille en eneste gang.

Det skjedde i 2002, i en treningskamp mot Portugal. Da var han tilbake i varmen etter beskyldninger om et angivelig rasistisk motivert overfall.

Skjønt, varme og varme:

Siden 2002 har ikke Bowyer fått spille flere kamper med de tre løvene på brystet.

Sjøl mener han forklaringen ligger i at folk oppfatter ham som et slags udyr, som en følge av de mange kontroversene han har vært involvert i.

- Folk tror at jeg er en dårlig person, fordi det har skjedd ting utafor banen. Men dette er lenge siden nå, sier han til The Guardian.

- Jeg skulle ha spilt mye mer for England. En sesong scoret jeg 15 eller 17 mål, men jeg fikk ikke spille en eneste landskamp. Dette var åpenbart på grunn av det som skjedde utafor banen, mener Bowyer.

Alt i alt føler midtbanespilleren forskjellsbehandlet.

TØFFE TAK: Lee Bowyer (t.h.) legger aldri noe imellom i duellene på banen. Her er det Manchester Citys Vedran Corlukai som får merke det. Foto: ALASTAIR GRANT/AP/SCANPIX
TØFFE TAK: Lee Bowyer (t.h.) legger aldri noe imellom i duellene på banen. Her er det Manchester Citys Vedran Corlukai som får merke det. Foto: ALASTAIR GRANT/AP/SCANPIX Vis mer

- Hvorfor får ikke jeg representere landet mitt når andre får det til tross for at de har vært i trøbbel? Av en eller annen grunn tror folk jeg er et slags udyr, klager fotballspilleren.

Bowyer er ikke sjelden å se i klammeri med sine motspillere, men mer oppsiktsvekkende var det da han for to år siden havnet i slåsskamp med sin egen lagkamerat Kieron Dyer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media