Deila om VIF-forandringen fra fjorårets lag

- Folk var mer opptatt av å skinne selv og komme seg videre

Ronny Deila er meget fornøyd med hvordan laget så ut i sesongåpningen mot Mjøndalen og roser samholdet i laget etter seieren.

FORNØYD: Vålerengas trener Ronny Deila etter eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Mjøndalen på Intility Arena.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
FORNØYD: Vålerengas trener Ronny Deila etter eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga og Mjøndalen på Intility Arena. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

VALLE (Dagbladet): Mjøndalen ble et nummer for lite et offensivt og ivrig Vålerenga-lag hjemme på Intility Arena.

I spissen for det hele var lagets nye frontmann, Matthías Vilhjálmsson. 32-åringen noterte seg for kampens to scoringer og var i tillegg sentral i mye av det Vålerenga fikk til offensivt.

Etter kampen innrømmet Ronny Deila at han var svært fornøyd med å endelig ha skaffet seg en spillertype klubben har lett lenge etter.

- Han har vært en spiller vi har forsøkt å få til Vålerenga lenge, nå var timingen riktig, det er vi veldig glad for og du ser hvorfor i dag, sier VIF-trener Ronny Deila til Dagbladet etter kampen.

Særlig fornøyd er Deila med måten Vilhjalmsson har glidd inn og tatt en lederrolle i garderoben til Oslo-klubben. Den tidligere Celtic- og Strømsgodset-treneren mener laget har endret karakter siden i fjor, blant annet takket være islendingens ankomst.

- Han er her for å gjøre noe med Vålerenga. Det også er veldig deilig. At vi ikke er mellomstasjoner hele tida, det var det for mye av i fjor. Folk som var mer opptatt av å skinne selv og komme seg videre. Nå er vi et lag, og det kommer vi til å få igjen for utover sesongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer