Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Folk vil ikke huske at vi spilte god fotball

Charlie Adam mener Blackpool spiller for ryktet sitt i morgen.

MOTSTÅR FRISTELSENE: Charlie Adam nekter å tenke på noe klubbskifte mens Blackpool slåss for å overleve i Premier League. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
MOTSTÅR FRISTELSENE: Charlie Adam nekter å tenke på noe klubbskifte mens Blackpool slåss for å overleve i Premier League. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Charlie Adams storspill denne sesongen har trolig båret frukter for hans videre fotballiv. Men skotten vil ikke snakke om framtiden før han har forsøkt å redde Blackpool fra nedrykk.

25-åringen var ønsket i både Liverpool og Tottenham etter en strålende første halvdel av sesongen.

Når den engelske eliteserien er ferdigspilt søndag kveld er nok den skotske landslagsspilleren å finne på minst like mange klubbers ønskelister.

Men Adam understreker overfor The Times at han kun konsentrerer seg om å redde plassen for Blackpool.

Helgens resultat viktigst - Jeg vil bare tenke på neste kamp. Det er alt jeg kan gjøre. Klubben bestemmer hva de ønsker å foreta seg. Det er ikke opp til meg, sier midtbanespilleren.

- Jeg har ett år igjen av kontrakten, så vi får se hva som skjer. Men det eneste som betyr noe nå er at vi får resultatet vi trenger.

Adam er mest sannsynlig på vei bort fra badebyen i Lancashire. Skotten vinket til Blackpool-tilhengerne som om han tok avskjed etter seieren over Bolton i årets siste hjemmekamp på Bloomfield Road.

- Spiller for ryktet Blackpool har vunnet mange hjerter denne sesongen med sin offensive og uredde spillestil. Adam, tror alt dette går i glemmeboka dersom laget ikke redder plassen.

- Vi holder oss i Premier League hvis vi er gode nok. Hvis ikke vet vi i alle fall at vi gjorde alt vi kunne fra første kamp, sier 25-åringen, og legger til:

- Men en ting er sikkert. Folk vil ikke huske tilbake på Blackpool som et lag som spilte god fotball, men likevel rykket ned. De vil kun se på harde fakta og konstatere at vi kom opp en sesong og forsvant ned igjen den neste.

- På sett og vis spiller vi like mye for ryktet vårt som for å overleve, sier Adam.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media