Folket gir Gamsten massiv tillit

- Klart det er morsomt.

ALT ER TILGITT? Morten Gamst Pedersen synes det er morsomt at Dagbladets lesere ønsker ham som bankers fra start mot Makedonia, i det minste ifølge den foreløpige opptellingen av Folkets Landslag. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
ALT ER TILGITT? Morten Gamst Pedersen synes det er morsomt at Dagbladets lesere ønsker ham som bankers fra start mot Makedonia, i det minste ifølge den foreløpige opptellingen av Folkets Landslag. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIXVis mer

||| BISLETT (Dagbladet.no): Morten Gamst Pedersen avsluttet sin forrige landskamp med å dunke inn Norges utlikningsmål mot Finland, for deretter å feire med en symbolsk avdekket rumpe mot Ullevål-publikummet.

Når Dagbladet nå har bedt dere lesere om å hjelpe Drillo med laguttaket til Makedonia-kampen, er en ting påfallende - støtten til Gamsten er overveldende i det norske folk.

I kamp med Erik Huseklepp, Per Ciljan Skjelbred og Daniel Braaten på venstrekanten har leserne gitt Gamsten enorm tillit hittil, og Blackburn-vingen leder an med stor margin to dager før Drillo selv offentliggjør hvilket lag han foretrekker.

- Det er klart det er morsomt at ha støtte i det norske folk, jeg er jo her for å prestere og spille godt, sier Gamst Pedersen til Dagbladet.

- Føles det ekstra godt med tanke på hvordan forrige landskamp endte?

- Nei, akkurat det tenker jeg overhodet ikke på. Jeg tenker bare framover, men det er godt å høre at folk synes jeg skal spille, sier Gamsten.

I keeperkampen har Jon Knudsen fått et godt forsprang på sine to konkurrenter når det gjelder leserstemmer, mens flere andre plasser fortsatt er åpne for diskusjon - litt på samme måte som i Egil Drillo Olsens virkelighet.

Landslagssjefen sa tidligere i dag at han er mest usikker på hvem som skal brukes som sentral midtbanemann, og Drillo kommer ikke til å offentliggjøre laget før noen halvtimer før kampstart lørdag ettermiddag.

• Men du kan fortsatt hjelpe Drillo med de ulike plassene på laget mot Makedonia. Plukk ut ditt landslag i skjemaet under!