Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Folket støtter Brann

I går anket Brann NFFs avgjørelse om at det blir omkamp mellom Brann og Molde. De siste dagene er Dagbladet oversvømt med innlegg og e-post fra engasjerte fotballtilhengere rundt omkring i Norge.

90 prosent av dem mener Norges fotballforbund gjorde feil da de bestemte seg for omkamp.

Du kan fortsatt si din mening i Dagbladets omkampdiskusjon eller sende e-ost til: sporten@dagbladet.no.

Her er noen som allerede har gjort det:

Yngve: «Det må bli omkamp hver kamp nå! Hvis en dommer vinker en feil offside som hadde blitt avgjørende for kampen, blir det jo aldri omkamp!»

Gjert Inge: «Sjukt! Det burde ikkje blitt omkamp mellom Molde og Brann, gjort er gjort!!!»

Kjell Bergesen: «For noe vås! Nå har det gått for langt. Fotballstyret må gå. Et feil idømt straffespark som korrekt nok blir «avlyst», skal ikke gi Molde en ny sjanse de ikke fortjener.»

Lena: «Sorry BRANN... Selvfølgelig var dette en klok avgjørelse. Har det blitt gjort en feil, er det vel bare positivt at det blir rettet opp. Brann hadde vel også vært helt på tuppa om de hadde blitt annullert for mål. Nei jammen, oppfør dere nå - og spill en god og rettferdig kamp. Vi sees på Molde stadion - i gler me!»

Frode: «Utrolig smålig av Molde bare fordi det har gått sørgelig dårlig for dem i de siste kampene. Det var til og med dem sjøl som rota med byttene. Dommeren gjorde nok feil, men i riktig hensikt. Omkamp blir helt feil. Å la de gule kortene bestå i tillegg får en til å lure på hva NFF holder på med for tiden.»

Arnstein: «La Brann beholde de tre poengene og gi Molde ett poeng. Er ikke det mest rettferdig utfra denne situasjonen?»

Olav: «NFF har gjort det eneste som er riktig. Synd for Brann, men Molde ble også snytt for en utligning. Andreas Lund er ingen skuespiller!!»

Åge: «Dé é bærre lækkert... Passer godt med omkamp. Håper resultatet blir uavgjort, slik at RBK kan rykke litt mer fra.»

Rune: «Nei, dette er bare tull. Det synes som om trålbasen fra Molde også styrer i NFF...»

Joar Grindheim: «Denne saka er sjølvsagt komplisert og vanskeleg, men etter mitt syn har fotballforbundet gjort ein større tabbe enn dommar Roy Helge Olsen. Denne dommen må jo tolkast dithen at dersom nokon vert snytt for eit straffespark eller andre ting som kan ha avgjerande betydning for kamputfallet, må det spelast omkamp.»

  • Det er domsutvalget i NFF som skal behandle Branns anke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media