Folket velger RBK

Dagbladets lesere har talt: 65 prosent ønsker Rosenborg som basis for Norges landslag. 35 prosent av innringerne mener Nils Johan Semb bør sette sammen de 11 beste spillerne - uansett hvor de kommer fra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Kjempehyggelig at folket har tro på Rosenborg. Det gir oss enda mer selvtillit foran neste ukes Mesterliga-kamp mot Galatasaray, sier Runar Berg til Dagbladet.

Etter Norges begredelige forestilling mot Albania på Ullevaal, skrev Dagbladets fotballkommentator Øivind A. Monn-Iversen at et samspilt Rosenborg ville vunnet. La Rosenborg overta jobben, skrev Dagbladet.

På bakgrunn av denne kommentaren, inviterte vi i går våre lesere til å ringe inn sin mening.

Bør kjernen i det norske landslaget bestå av Rosenborg-spillere? var vårt spørsmål.

Lesernes mening var klar:To av tre innringere svarte ja.

Dagbladets forslag var at bare Frode Grodås, Tore André Flo samt eks-RBK-erne Steffen Iversen og Vegard Heggem skulle forsterke dagens Rosenborg-lag.

Mye kok

- Heldigvis er det ikke avisene og folket som tar ut landslaget. Da hadde det blitt mye kok. Jeg har tillit til Sembs laguttak - uavhengig om jeg er med eller ikke, sier Leeds-proffen Alf-Inge Håland til Dagbladet.

Likevel har han forståelse for folkets reaksjoner.

- Rosenborg har spilt godt i Europa, samtidig som vi har to dårlige resultater på hjemmebane. Men det er ingen automatikk i at RBK hadde slått Albania, sier Håland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer