Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Folket vil se United

- Jeg er overveldet over den enorme støtten fra fotballglade nordmenn. Ikke i mine villeste drømmer hadde jeg trodd at responsen var så stor, sier Frode Kyvåg. Norway Cup-generalen håper trøkket fra grasrota skal få fotballforbundet til å si JA til kampen mellom Vålerenga og Manchester United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladets telefoner glødet i hele går. Tre -3- innringere synes fotballpresident Per Ravm Omdal gjør rett i å nekte spill på Bislett dagen før deres eget arrangement på Ullevaal.

  •  Frode Kyvåg stilte opp i redaksjonen for å snakke med innringerne i går. Også Norges Fotballforbund var invitert. Men de ønsket ikke å delta.
  •  Sammen med kamparrangør Rune Hauge ser han nå på muligheten til å spille matchen en annen dag. Manchester United er innstilt på å spille mot Vålerenga at de ikke har kommet med noen tidsfrist for bekreftelse av kampdatoen.
  •  Brann-ledelsen forsøker nå å gå via NFF-godkjent kamparrangør for å få spilt kampen mot United 4. august.

- Responsen fra publikum gir meg lyst til å fortsette i håp om at kampen kan gå som planlagt. Opinionen er så sterk at jeg har et håp om at NFF snur i saken, sier Kyvåg.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!