Folket vraker Ronaldo

Mens Villa og Torres kjemper hard kamp om spissplass på folkets EM-drømmelag.

(Dagbladet.no): Dagen etter Spanias seier i EM-finalen ba Dagbladet.no folket velge ut sin drømmeellever fra årets mesterskap.

6500 stemmer har allerede kommet inn, og det mest interessante foreløpig er kanskje at Bastian Schweinsteiger er i ferd med å danke ut Cristiano Ronaldo på høyrekanten.

Tyskeren har fått ganske nøyaktig en tredel av stemmene, mens Ronaldo halser noen få prosent etter.

Kanskje har portugiserens klubbvingling en del med den saken å gjøre, men uansett er det fortsatt kamp om plassen, og bare noen få stemmer ekstra kan få Manchester United-gullgutten inn på laget igjen.

Ellers tyder de foreløpige resultatene på at norske fotballfans er enige med UEFA i at mange av årets gullvinnere fortjener en plass på drømmelaget.

UEFA tok ut ni spanske spillere i sin allstar-tropp på 23 mann, kåret Xavi Hernandez til turneringens beste spiller, og flere spanjoler får også tillit på folkets ellever.

Den spanske dominansen har samtidig ført til en hard intern kamp om spissplassene.

Fernando Torres og David Villa utkjemper en knalljevn duell om den ene plassen på topp sammen med det russiske stjerneskuddet Andrej Arsjavin, og ved siste resultatsjekk skilte bare drøye femti stemmer mellom de to.

NESTEN MESTER BASTIAN: Bastian Schweinsteiger og Andres Iniesta kan begge tas ut på folkets EM-lag. Foto: Franck Fife/AFP
NESTEN MESTER BASTIAN: Bastian Schweinsteiger og Andres Iniesta kan begge tas ut på folkets EM-lag. Foto: Franck Fife/AFP Vis mer

Alle de 23 spillerne i Uefas allstar-tropp er blant kandidatene til folkets EM-drømmelag, i tillegg til andre spillere vi mener bør være aktuelle.

Det er fortsatt mulig å påvirke resultatet!

Folket vraker Ronaldo
<B>DUELL:</B> David Villa leder med noen få stemmer på lagkamerat Fernando Torres ved siste opptelling. Du bestemmer folkets EM-lag!