- Folkets lag er et bra lag

Drillo har bestemt seg for ti av elleve.

FAVORITT SENTRALT: Fredrik Winsnes ligger trolig godt an til å ta plassen som har gitt Drillo mest hodebry på det norske laget - sentral midtbane. Dagbladet.nos lesere er ikke i tvil om at Winsnes er rett mann. Her er Godset-spilleren i samtale med Dagbladets reporter Thomas Sæbø i Skopje.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX
FAVORITT SENTRALT: Fredrik Winsnes ligger trolig godt an til å ta plassen som har gitt Drillo mest hodebry på det norske laget - sentral midtbane. Dagbladet.nos lesere er ikke i tvil om at Winsnes er rett mann. Her er Godset-spilleren i samtale med Dagbladets reporter Thomas Sæbø i Skopje. Foto: Erlend Aas / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| SKOPJE/OSLO (Dagbladet.no): Egil Olsen er nærmest helt på linje med Dagbladet.nos lesere når det gjelder morgendagens laguttak mot Makedonia.

- Enten er dette helt riktig, eller så er det nesten riktig. Men uansett er folkets lag et bra lag, sier Drillo til Dagbladet når han får presentert de elleve leserutvalget.

Siden onsdag har det vært mulig å hjelpe landslagssjefen med uttaket, og totalt har 5500 satt opp sitt lag på under to døgn. Laget ser du i faktaboksen til høyre.

Drillo sier han har bestemt seg for ti av de elleve etter en hard økt på Bislett i går, der pressen ikke fikk se den siste timen. Dagens trening i Skopje ble derfor en svært lett affære, der lite kunne gi flere avsløringer om laguttaket.

- Det blir rolig i dag. Kampen er i morgen, og noen av spillerne syntes det var i overkant intensivt i går, sier Drillo.

Høyst sannsynlig er det fortsatt den sentrale midtbaneplassen som gir det siste hodebryet. Plassen Fredrik Winsnes kjemper med Henning Hauger om å få. Samtidig er det også mulig at Bjørn Helge Riise, skadefri og som en av våre beste mot Finland sist, kan gi Per Ciljan Skjelbred kamp om den ene indreløperplassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer