Folkets tillit

Godt over halve nasjonen tror at Åge Hareide tar Norge til VM i Tyskland 2006. Landslagstreneren takker for tilliten og ber folket komme seg på kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAS-HOTELLET (Dagbladet): I en undersøkelse gjort for Dagbladet spør MMI helt konkret «Tror du Norges herrelandslag i fotball klarer å kvalifisere seg til fotball-VM i 2006?». 57 prosent av de totalt 1001 intervjuede svarer et rungende ja. Og mens 23 prosent svarer nei, sitter 18 prosent på gjerdet.

Og venter på resultatene fra de første kvalifiseringskampene til høsten.

- Alle drosjesjåfører i Oslo med utenlandsk opprinnelse kommer til meg og sier «bra Åge, dette klarer du - nå går vi til VM». Denne undersøkelsen favner folkets følelser litt lengre enn drosja. Og tallene er gledelige - det er viktig at folket tror på oss.

- Det er klart at vi jobber steinhardt for en fotballsommer i Tyskland om to år.

Skjerp deg, Bondevik

59 prosent av mennene og 55 prosent av kvinnene ser Norge som en sikker deltaker i VM 2006. Går man inn på landsdelene er troen sterkest i Møre og Romsdal/Trøndelag med hele 68 prosent. Og partipolitisk er det Ap-velgerne som jubler høyest over nye Norge og Åge Hareide.

Der i partiet tror hele 70 prosent at Norge går til VM.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.