Follo 2,1 mill. kroner fra konkurs

Cupfinalisten vil ha gjeld slettet.

ØKONOMISK FIASKO Follo kom seg helt til Ullevaal i cupen, men manglet like gode resultater på bunnlinja i regnskapet. Foto: Heiko Junge / Scanpix
ØKONOMISK FIASKO Follo kom seg helt til Ullevaal i cupen, men manglet like gode resultater på bunnlinja i regnskapet. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

2,1 millioner kroner mangler for å redde Follo fra konkurs, dersom klubben får til en gjeldssanering med kreditorene sine.

Per i dag er gjelda på nærmere seks millioner kroner, men via en gjeldssaneringsavtale håper klubbledelsen å redusere gjelda med 1,9 millioner kroner.

Denne gjeldssaneringen er nødvendig for at nye investorer skal gå inn med penger i klubben, skriver Follo i en pressemelding.

Follo går noen spennende dager og uker i møte, for det nærmer seg dagen da det blir avklart om klubben kan reddes og få en ny start - eller om det rett og slett ender med avvikling.

Follo overrasket og spilte seg helt fram til cupfinalen i år, men mot Strømsgodset på Ullevaal stadion var klubben sjanseløs.

(NTB)