KAN JUBLE: Follo-fansen, kjent som The Followers, kan konstatere at klubben trekkes ett poeng mindre enn de egentlig ble. Men Follo skal nok uansett slite med å holde seg i Adeccoligaen. Foto: Audun Braastad / NTB Scanpix
KAN JUBLE: Follo-fansen, kjent som The Followers, kan konstatere at klubben trekkes ett poeng mindre enn de egentlig ble. Men Follo skal nok uansett slite med å holde seg i Adeccoligaen. Foto: Audun Braastad / NTB ScanpixVis mer

Follo blir trukket to poeng og får 30 000 kroner i bot

Trekkes dermed ett poeng mindre etter anken.

(Dagbladet): For en drøy måned siden ble Follo idømt poengtrekk på tre poeng, samt 40 000 kroner i bot av domsutvalget i Norges Fotballforbund.

Bakgrunnen var at ikke hadde overholdt fristen for økonomisk rapportering. Utvalget pekte på at rapporten kom 147 dager for seint, og at den da vesentlig endret i negativ retning. Ikke lenge etterpå holdt Follo på å gå konkurs, men ble reddet i siste liten.

Akershus-klubben anket dommen fra NFF, og i dag kom svaret:

Anken ble tatt til følge.

I stedet for tre poengs trekk og 40 000 kroner i bot, lyder nå dommen på et poengtrekk på to poeng, samt 30 000 kroner i bot. Det skriver Norges Fotballforbund på sine nettsider.

Det betyr at Follo fra 26 til 24 poeng, og faller fra 14. til 15. plass på tabellen i Adeccoligaen.