Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Follo har bedt NFF om hjelp

Usikker på bruken av siktede spillere.

SØKER HJELP: Follos styreleder Ole Bjørn Fausa sier klubben har søkt råd hos Norges Fotballforbund blant annet om bruken av de tre siktede spillerne i kampfiksingssaken. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet
SØKER HJELP: Follos styreleder Ole Bjørn Fausa sier klubben har søkt råd hos Norges Fotballforbund blant annet om bruken av de tre siktede spillerne i kampfiksingssaken. Foto: Sondre Steen Holvik / Dagbladet Vis mer

Follo-spillerne som er siktet og under etterforskning vet ennå ikke om de får spilletid i de kommende kampene i 2. divisjon.

Styreleder Ole Bjørn Fausa i Follo sier at det er ett av flere spørsmål det må tas stilling til, og at de har bedt Norges Fotballforbund om råd i saken. De tre Follo-spillerne fikk ikke spille siste seriekamp mot Tromsøs 2. lag etter en avgjørelse i klubben.

Fausa understreker at spillerne ikke er suspendert, og at den avgjørelsen som er tatt heller ikke er tidsbestemt.

- Vi holder også nær kontakt med de tre spillerne det angår, sier Fausa som mener det må vises varsomhet med å trekke konklusjoner for tidlig. Follo-spillerne har alle nektet for ethvert kjennskap til at kampen mellom Follo og Østsiden 24. juni var manipulert og oppgjort på forhånd.

Follo-trener Hans-Erik Eriksen har innrømmet å ha vært involvert i ulovligheter knyttet opp mot samme miljø som etterforskes i kampfiksingssaken.

Eriksen innrømmer å ha tatt del i det som betegnes som ulovligheter knyttet opp mot et spesielt spillemiljø. Det dreier seg om forhold som skal ligge flere år tilbake i tid, da Eriksen selv var spiller og trener.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media