Follo kunne solgt ut stadion to ganger

Nå vurderer de å flytte semien mot Rosenborg.

ASKELADDEN: Follo-spillerne er årets cupaskeladder. Muligens blir semifinalen mot Rosenborg spilt et annet sted enn i Ski. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
ASKELADDEN: Follo-spillerne er årets cupaskeladder. Muligens blir semifinalen mot Rosenborg spilt et annet sted enn i Ski. Foto: Kyrre Lien / ScanpixVis mer

||| Follo får bare slippe inn 2200 tilskuere på Ski Stadion. NM-semifinalen mot Rosenborg kan bli flyttet.

Follo-kaptein og markedssjef Christian Petersen anslår overfor Østlandets Blad at klubben kunne ha solgt 4-5000 billetter. Follo ønsket å bruke en midlertidig tribune for å få plass til flere tilskuere, men fikk nei fra Norges Fotballforbund.

Askeladden sliter med økonomien er konkurstruet. Gode inntekter fra RBK-kampen kommer dermed godt med. Klubben kjemper fortsatt for å få bruke den midlertidige tribunen.

- Vi kommer til å kjøre en runde til med forbundet for å få dem til å ta en befaring på stadion, selv om jeg tviler på at det går i orden, sier Petersen til NRK.

Det kan også bli aktuelt å spille et annet sted, som på Bislett i Oslo.

- Vi har diskutert det tidligere. Da kom vi fram til at publikummet i Follo fortjener å se kampen i Ski, men vi kommer til å diskutere det en gang til, sier Petersen.

(NTB)