Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Follo reddet fra konkurs - igjen

- Klubben er nå på trygg økonomisk grunn, sier styrelederen.

JUBLER FOR VIDERE EKSISTENS: Follo FK er reddet fra konkurs. Denne gangen for godt, skal man tro styreleder Jan Thomas Birkeland.Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
JUBLER FOR VIDERE EKSISTENS: Follo FK er reddet fra konkurs. Denne gangen for godt, skal man tro styreleder Jan Thomas Birkeland.Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

Fjorårets cupfinalist Follo, som mistet plassen i 1. divisjon fotball på grunn av svak økonomi, er omsider berget fra konkursspøkelset.

- Klubben er nå på trygg økonomisk grunn, sier styreleder Jan Thomas Birkeland i en pressemelding.

- Fra november 2010 og fram til i dag har vi løpende fått nye tilbakeslag. Postkassen har tidvis vært full av krav. Oppgaven har virket uoverkommelig, og det er perioder hvor tvilen har vært større en troen, fortsetter han.

- Det har vært beintøft for alle, og vi har gjort helt avgjørende kutt i kostnadene som gir oss en økonomi som går i pluss fra 1. juni. Med god hjelp har vi nå lykkes i å refinansiere gjelden slik at vi kan betjene den med nåværende kostnads- og inntektssituasjon.

Han takker både sponsorer som har støttet økonomisk og spillere og trenere som har akseptert amatørkontrakter.

- Det er mange som fortjener en takk i dag, men mest av alt gleder jeg meg over at klubben består mot alle odds, sier Birkeland.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media