Follo-styret ikke på kongetribunen

- Helt naturlig, sier styrelederen.

MISNØYE: Follo-fansens budskap til styret er klinkende klart: Vi står, styret går. Søndag blir det cupfinale, men da holder styret seg unna kongetribunen.Foto: Scanpix / Heiko Junge.
MISNØYE: Follo-fansens budskap til styret er klinkende klart: Vi står, styret går. Søndag blir det cupfinale, men da holder styret seg unna kongetribunen.Foto: Scanpix / Heiko Junge.Vis mer

Follo-styret maktet ikke å levere lisenssøknad i tide, tross purringer. Som en konsekvens av det blir ikke styret å se på kongetribunen under cupfinalen.

Etter at det ble klart at styret i klubben ikke hadde levert søknaden, og at Follo derfor må spille annendivisjon neste år (reddet 1.-divisjonsplassen rent sportslig), har styret fått massiv kritikk.

Flere i Follo har ment at styret ikke kunne få æren av å sitte med kongen under cupfinalen mot Strømsgodset. Og slik blir det heller ikke, melder Østlandets Blad.

Styret har allerede stilt styreplassene til disposisjon. De gjør det samme med plassene på kongetribunen.

- Cupfinalen skal være en fest for laget, støtteapparatet og supportere av Follo Fotball. Vi finner det derfor helt naturlig at representanter for våre samarbeidsklubber tar våre plasser på kongetribunen, sier styreleder Frank Celius.

Lederne av fotballgruppene i Oppegård (Jan Thomas Birkeland) og Langhus (Ola Haave) får dermed plassene

(NTB)