Follo-treneren fryktet represalier

Har fortalt politiet om innblanding i mulige ulovligheter.

IDENTIFISERT: Follo-styreleder Ole Bjørn Fausa fortalte på en pressekonferanse at klubbens hovedtrener Hans-Erik Eriksen har innrømmet å ha tatt del i mulige ulovligheter. Dagbladet møtte Follo-treneren i går etter at han hadde vært i politiavhør. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
IDENTIFISERT: Follo-styreleder Ole Bjørn Fausa fortalte på en pressekonferanse at klubbens hovedtrener Hans-Erik Eriksen har innrømmet å ha tatt del i mulige ulovligheter. Dagbladet møtte Follo-treneren i går etter at han hadde vært i politiavhør. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): På en pressekonferanse på Ullevaal stadion i ettermiddag, innrømmet Follos styreleder Ole Bjørn Fausa at klubbens hovedtrener Hans-Erik Eriksen i politiavhør har innrømmet å ha vært involvert i mulige ulovligheter mange år tilbake i tid.

- I går kveld fikk vi kjennskap til at en ansatt i Follo Fotballklubb skulle ha vært involvert i mulige ulovligheter mange år tilbake i tid. Denne ansatte er i dag vår hovedtrener, sier Fausa.

- Vi satte oss da ned med Eriksen i går kveld, og ba ham redegjøre for alt han visste. Han fortalte da, at for mange år siden, hadde han vært involvert i noen ting som han er veldig tydelig på ikke handler om kampfiksing. Men han innrømmet at det var ulovlige ting som lå på utsiden og som var knyttet inn mot det miljøet som eventuelt måtte drive med kampfiksing, fortsetter styrelederen.

- Dette var veldig vanskelig og smertelig for ham, men han forsto veldig klart at han kunne ha vesentlig informasjon i forhold til å lede politiet til reiret de snakker om på sine pressekonferanser. Samtidig måtte han erkjenne at han har gjort noen ting i utsiden av sakskomplekset, som han ikke var glad for i ettertid, og som muligens kan være ulovlig, forteller Fausa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer