- Følte at hele livet mitt forsvant

I flere uker lå Marthe Kristoffersen i senga og syntes livet var for kjipt. Aldri har hun lært så mye om seg selv.

MOT TOPPEN: Marthe Kristoffersen har vært langt nede. Nå er langrennsstjerna på vei mot toppen igjen. Å klatre i fjell har vært et viktig element på veien tilbake fra sykdommen. Foto: BENT VIDAR EILERTSEN /SENJA LODGE & MOUNTAINGUIDE
MOT TOPPEN: Marthe Kristoffersen har vært langt nede. Nå er langrennsstjerna på vei mot toppen igjen. Å klatre i fjell har vært et viktig element på veien tilbake fra sykdommen. Foto: BENT VIDAR EILERTSEN /SENJA LODGE & MOUNTAINGUIDE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg syntes noe fryktelig synd på meg selv. Jeg isolerte meg, trakk meg inn på rommet mitt og lå i senga. Ville ikke snakke med noen. Ville ikke at trener Egil Kristiansen skulle ringe en gang. Det var ganske mørkt, sier Marthe om den vonde perioden sist vinter. Under ei elghufsøkt på høstsamlinga i Val Senales i oktober villes Martes kropp plutselig ikke levere i det hele tatt.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer