Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Følte jeg hadde kontroll fra første stund

Brækhus forsvarte VM-beltene.

BEHOLDER BELTENE: Cecilia Brækhus slapp aldri italienske Lucia Morelli inn i kampen. Dermed beholder WBC- og WBA-tittelholderen beltene sine. Foto: Nils Meilvang / SCANPIX.
BEHOLDER BELTENE: Cecilia Brækhus slapp aldri italienske Lucia Morelli inn i kampen. Dermed beholder WBC- og WBA-tittelholderen beltene sine. Foto: Nils Meilvang / SCANPIX. Vis mer

||| (Dagbladet.no): Cecilia Brækhus har fortsatt ikke tapt i proffkarrieren.

Etter tittelkampen mot Lucia Morelli er bergensjentas gode statistikk uforandret.

Hardtslående Morielli, som har notert seg for 6 knock outs på tretten kamper, ble noen nummer for små for 27-åringen.

De tre første rundene var jevne i Herning, men derfra fikk bergensjenta dampen opp.

Brækhus jobbet bedre enn italienske Morelli, og fikk inn flere gode slag på konkurrenten.

Morelli måtte satse på knock out for å berge seier, men Brækhus, som bokset sin 13. proffkamp i karrieren, unngikk for det meste Moriellis harde høyrarm.

Enstemmig dommerpanel
Dermed kunne hun juble for å ha forsvart tittelbeltene for andre gang i karrieren.

Et enstemmig dommerpanel tildømte bergensjenta seieren med sifrene 98-92, 99-92, 97-93.

- Kampen gikk greit, men jeg kunne gjort to ting bedre. Det ene er at jeg kunne hatt bedre guard, samt at jeg trente for hardt denne uka, sier Brækhus til TV 2.

Bergensjenta følte seg aldri truet av italieneren.

- Jeg følte jeg hadde kontroll fra første stund, selv om jeg visste at jeg måtte være forsiktig, sier Brækhus, som fikk seg flere treff i andre runde.

Fikk øyehevelse
— I denne kampen visste jeg at jeg var bedre enn Morelli, og selv om hun også traff meg hardt noen ganger, så måtte jeg bare tenke på å bokse bra.

Noen av Moriellis harde treff resulterte i en hevelse rundt øyet for bokseren.

- Det irriterer meg at jeg var så slapp med guarden. Det var unødvendig. Jeg skjønner ikke hva det var for noe, sier hun til TV 2.
 
Nå skal hun sannsynligvis ut i ny kamp mot danske Vinni Skovgaard, som Brækhus har slått tidligere.

— Jeg kommer til å forsvare titlene mine, men mot hvem aner jeg ikke. Det er det Sauerland som bestemmer, og jeg bokser mot dem som kommer.

- Det kunne kanskje vært artig å møte Vinni Skovgaard i en omkamp. Jeg kan også godt tenke meg å bokse mot svenske Anna Ingmann, men jeg skal ikke benekte at det er noen amerikanske jenter jeg gjerne vil møte også, sier hun til NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling