- Følte meg som James Bond i møtene med Abramovitsj

Ancelotti om de hemmelige Chelsea-møtene.

FERDIG I MILAN: Carlo Ancelotti ledet i ettermiddag sin siste AC Milan-kamp. Neste sesong er han trolig Chelsea-manager. Foto: AP
FERDIG I MILAN: Carlo Ancelotti ledet i ettermiddag sin siste AC Milan-kamp. Neste sesong er han trolig Chelsea-manager. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) I ettermiddag takket Carlo Ancelotti for seg i AC Milan. Han avsluttet trenergjerningen i Milano med å føre laget til tredjeplass og Champions League-spill neste sesong.

Så offentliggjorde han at Milan-tida er over.

I morgen kan han bli presentert som ny Chelsea-manager.

- Eventyret er overDet har ligget i kortene at italieneren kommer til å overta på Stamford Bridge. Han har lenge stått øverst på ønskelista til londonerne, og nå er siste hinder - kontrakten hans med AC Milan - ryddet av veien.

- Det vakre eventyret i Milan er over, men det er ennå ikke sikkert jeg flytter til London. Jeg har ikke skrevet under for en ny klubb, men det er helt sikkert at jeg ikke blir i Italia, sier Ancelotti ifølge BBC.

I den ferske selvbiografien «Preferisco La Coppa» forteller Ancelotti ifølge The Times at han har hatt Chelsea-eier Roman Abramovitsj i hælene i over et år. Den styrtrike russeren har møtt Ancelotti flere ganger og suksesstreneren skriver i boka at han har følt seg som James Bond i disse møtene.

Det første møtet var i Geneve i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer