Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Følte seg elendig - vant andre etappe i Tour des Fjords

- Dette viser at jeg er sterk, sier Kristoff.

VANT: Alexander Kristoff startet ikke i Arctic Race of Norway på grunn av sykdom. I Tour des Fjords kom han tilbake med seier.
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
VANT: Alexander Kristoff startet ikke i Arctic Race of Norway på grunn av sykdom. I Tour des Fjords kom han tilbake med seier. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer

Alexander Kristoff slet med formen, men tråkket likevel inn til seier på 2. etappe av sykkelrittet Tour des Fjords i Rogaland lørdag.

Katjusja-rytteren var sterkest i spurten og parkerte blant andre landsmannen Thor Hushovd, som ble nummer fem.

Annenplassen gikk til Robert Wagner, mens Belkin-kameraten Jetse Bol ble treer. Kristoff var noe overrasket og meget fornøyd med seieren.

- Jeg er fornøyd med at jeg klarte å vinne en etappe her. Jeg følte meg helt elendig underveis, og i tillegg måtte jeg jobbe hardt mot slutten av etappen. Dette resultatet viser at jeg er sterk, sa han til procycling.no.

Nordmennene dominerte rittets annen etappe. Lars Petter Nordhaug stakk fra hovedfeltet snaue fire kilometer før mål, men han ble hentet inn noen hundre meter fra streken.

Senere lørdag er det lagtempo over 24 kilometer fra Risavika til Stavanger.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling