Følte seg ferdig i United da Berbatov kom

- Ble stengt ute.

SKUFFET: Carlos Tevez mener han ble utestengt da Dimitar Berbatov kom til United. Her etter en treningsøkt med det argentiske landslaget tidligere i måneden. Foto: Natacha Pisarenko / AP.
SKUFFET: Carlos Tevez mener han ble utestengt da Dimitar Berbatov kom til United. Her etter en treningsøkt med det argentiske landslaget tidligere i måneden. Foto: Natacha Pisarenko / AP.Vis mer

|||(Dagbladet.no): Etter to år i Manchester United valgte Carlos Tevez å takke for seg.

Ifølge argentineren skjønte han at United-karrieren var over da Dimitar Berbatov ble kjøpt i fjor sommer.

- Jeg følte ikke at jeg hadde tillit etter at Berbatov ble signert, fordi jeg var mannen for jobben han var kjøpt for å gjøre, sier Tevez i et intervju med Tyc Sports television, gjengitt av The Independent.

- Ferguson ba meg om å ikke bekymre meg for Berbatovs ankomst, men jeg likte ikke at han begynte å benke meg så ofte. Jeg ga livet mitt for United-trøya. 

Måten Tevez' sorti fra United foregikk på har det kommet motstridende meldinger om.

Manchester United hevder klubben tilbød 25-åringen en meget sjenerøs kontrakt, mens Tevez-eier og rådgiver, Kia Joorabchian, nekter for at United-kontrakten ble avslått.

Den iranskfødte forretningsmannen mener tvert om at det var United som trakk seg ut, fordi Tevez ba om mer betenkningstid.

- De ba meg ikke signere ny kontrakt, sier Tevez i intervjuet.

- I fjor var jeg klubbens nest mestscorende etter Cristiano Ronaldo. Vi vant to titler, og jeg forstod ikke hvorfor jeg plutselig ble stengt ute, sier han.

Nå nevnes både Manchester City og Chelsea som nye arbeidsgivere.

- Jeg vet ikke hvor jeg vil spille, men vet sikkert at det ikke blir for Manchester United, sier han.