MÅLFARLIG: Magnus Sylling Olsen (t.h.) scoret sju tippeligamål for Aalesund i 2011-sesongen. Denne sesongen spiller han i blått, for Sarpsborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg  / NTB scanpix
MÅLFARLIG: Magnus Sylling Olsen (t.h.) scoret sju tippeligamål for Aalesund i 2011-sesongen. Denne sesongen spiller han i blått, for Sarpsborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Følte seg skviset ut av Aafk, nå er han tilbake i Tippeligaen

Magnus Sylling Olsen fikk ettårskontrakt.

• Oppdatert: Se alle overgangene i Tippeligaen

(Dagbladet): I august i fjor forlot Magnus Sylling Olsen Aalesund, etter at han følte seg presset ut daværende Aafk-trener Kjetil Rekdal.

Rekdal avviste den gang noe som helst press mot Olsen, en spiller han vurderte som «ikke god nok». Olsen endte så opp i divisjonen under, hos Bodø/Glimt ut året.

Når Tippeligaen starter denne helga er 29-årige Olsen tilbake på det aller øverste nivået i Norge hos Sarpsborg 08

Klubbens hjemmeside melder i dag at den tidligere KIL-midtbanespilleren har fått en ettårskontrakt hos Tippeliga-nykommerne.

KONTRAKT: Magnus Sylling Olsen skrev under for Sarpsborg i dag. Foto: Frank W. Githmark / Sarpsborg 08
KONTRAKT: Magnus Sylling Olsen skrev under for Sarpsborg i dag. Foto: Frank W. Githmark / Sarpsborg 08 Vis mer

Olsen beskriver seg selv som målfarlig og allsidig, han kan spille både spiss, kant og offensiv midtbane.

- Jeg er en anvendelig angrepsspiller. Kvalitetene er jevnt over gode. Alright på hodet, god med begge bein og ganske rask. I tillegg har jeg en bra motor, sier han til klubbsida.

Han tror Sarpsborg er bedre nå enn da klubben sist rykket opp i 2011.

- Sarpsborg har vært en artig klubb de siste årene. De har spilt artig fotball, og det skal bli morsomt å bli en del av dem.