Følte seg sparket av Alsgaard. Nå fortsetter Södergren likevel karrieren

Har funnet seg nytt lag.

FORTSETTER: 
Anders Södergren utvider karrieren med ett år.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
FORTSETTER: Anders Södergren utvider karrieren med ett år. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Den svenske langrennsveteranen Anders Södergren (38) måtte skuffet avfinne seg med at han ikke fikk fornyet kontrakt med Thomas Alsgaards Team Leaseplan Go etter forrige sesong.

38-åringen hevdet at han hadde blitt sparket ut av laget, men Alsgaard var raskt ute med å dementere påstanden.

- Anders er på ingen måte sparket ut av laget. Det vil aldri skje. For meg er å bli sparket ut av laget å bli sparket fra en kontrakt. Men hans kontrakt går ut, sa Alsgaard til Dagbladet da.

Södergren sa til Dagbladet at han ville fortsette på Alsgaards lag og at han var svært skuffet. Nå har han endelig funnet seg et nytt lag, nemlig langløpslaget Team Exspirit.

Der blir han blant annet lagkamerat med Daniel Richardsson, som også har lagt en stor langrennskarriere bak seg. Nordmennene Morten Eide Pedersen og Tuva Toftdahl Staver er også en del av Team Exspirit.

- Det blir en siste sesong for meg. Jeg har vært iskald og ventet på at ting skulle gå i orden. Derfor har jeg trent godt og er i rute til sesongen, selv om det har vært mye usikkerhet, sier Södergren til Expressen.

- Det blir nok bare langløp til vinteren. Jeg tror ikke det kommer til å bli aktuelt å gå eksempelvis femmila i Holmenkollen, sier veteranen.