Ole Gunnar Solskjær:

- Føltes nesten som en begravelse

Ole Gunnar Solskjær avslører at stemningen var trykket etter Manchester Uniteds seier over Watford lørdag. Før kampen mot Wolverhampton tirsdag, åpner han for å flytte på Paul Pogba.

TRYKKET STEMNING: Ole Gunnar Solskjær avslører at stemningen var trykket etter lørdagens 2-1-seier mot Watford. FOTO: Andrew Yates / Action Images / NTB Scanpix
TRYKKET STEMNING: Ole Gunnar Solskjær avslører at stemningen var trykket etter lørdagens 2-1-seier mot Watford. FOTO: Andrew Yates / Action Images / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter en vanskelig seier mot Watford lørdag, la ikke Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær skjul på at kampen var preget av slurv og treigt spill. Han mente at flere av United-spillerne var preget av skadeavbrudd og den nylige landslagspausen.

«Man kan ikke ta mer en tre poeng», poengterte Solskjær. Men likevel viste statistikken at Watford hadde ballen i 48 prosent av kampen, samt at de hadde 18 avslutninger mot Uniteds åtte.

Trykket stemning

Til tross for at Solskjær og hans menn med en 2-1-seier unngikk sitt tredje strake tap, var stemningen svært trykket i garderoben etter kampen.

- Stemningen i garderoben føltes nesten ut som en begravelse. Alle bare satt der. Det var veldig stille. Alle var skuffet over sin egen prestasjon etter kampslutt. Det var ingen som feiret for en seier og tre poeng, avslører Solskjær ifølge britiske The Times.

- Alle visste at prestasjonen var dårligere enn det vi forventer, noe som er fantastisk fordi man ønsker at spillerne skal være ærlige med seg selv. Vi vet at vi kan spille så mye bedre, fortsatte han.

Kampen om fjerdeplassen

I den siste kampen før landslagspausen tapte Solskjærs lag mot Wolverhampton i semifinalen av FA-cupen. Siden den gang har nordmannen skrevet under en treårskontrakt med United, noe som fører til at det stilles strengere krav til ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer