- Føltes som om jeg hadde en tennisball i panna

Men Yssouf Kone er snart klar for mer storspill.

(Dagbladet.no): Gårsdagens sjeldne Rosenborg-seier ble delvis overskygget av Yssouf Kones sjokkskade (25) fem minutter før slutt.

Bildene viser en kjempekul i ivorianerens panne, som følge av et sammenstøt med LSK-spiller Erik Bertheussen inne i sekstenmeteren.

- Da jeg tok meg til hodet, føltes det som om jeg hadde en tennisball i panna, sier Yssouf Kone til Dagbladet.no.

- Ble skikkelig redd

Sjøl har han ikke sett bildet som følger denne artikkelen, og det med god grunn.


- Jeg vil helst ikke se bildene, det var nok å se seg i speilet. Jeg ble skikkelig redd, for jeg kjente ikke igjen mitt eget ansikt, forklarer Kone.

I motsetning til hva bildene skulle tyde på, slapp angriperen godt unna smellen. I går ble han bandasjert og medisinert, og i dag er han i bedre form.

- Jeg har bare litt hodepine, pluss at det gjør vondt på venstre side av ansiktet. Det føles som om jeg har fått en ball i trynet, skildrer rosenborgspilleren.

STYGG SKADE: At Yssouf Kone ble skremt da han tok seg til denne panna, er enkelt å forstå. Men nå er han på bedringens vei. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
STYGG SKADE: At Yssouf Kone ble skremt da han tok seg til denne panna, er enkelt å forstå. Men nå er han på bedringens vei. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

Nå hviler han ut på La Manga, før han kan være tilbake i spill om en ukes tid. Hevelsen er ventet å gå ned i løpet av en par-tre dager.

- Kan bli seriemestre

Humøret er godt, og da han får presentert sammenligningen med en Donald Duck-kul, knekker han sammen i latter.


- Dere journalister er gale! utbryter han hjertelig.

Før han pådro seg den stygge skaden, fikk han spille nesten en hel kamp sammen med Steffen Iversen på topp. Det ga mersmak.

- Jeg ble veldig glad da jeg fikk spille sammen med Steffen, og vi fungerte godt sammen. Forhåpentligvis vil treneren prøve dette flere ganger, sier Kone.

Etter gårsdagens kamp er unggutten også optimistisk med tanke på den forestående sesongen.


- Hvis vi bygger videre på det vi gjorde i går, kan vi bli mestere igjen, tror han.

- Føltes som om jeg hadde en tennisball i panna
- Føltes som om jeg hadde en tennisball i panna