- Føltes som vi møtte 15 mann

Jan Jönsson innrømmer han er skremt over nivåforskjellen.

SKREMT: Stabæk-trener Jan Jönsson innrømmer at han er skremt over klasseforskjellen mellom Stabæk og Valencia.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
SKREMT: Stabæk-trener Jan Jönsson innrømmer at han er skremt over klasseforskjellen mellom Stabæk og Valencia.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet.no): Stabæk - Valencia 0-3.

Thomas Rogne (19) har sjarmert hele Bærum halve Fotball-Norge etter å ha stått fra som en bauta både i Tippeligaen og i Champions League-kvalifiseringen.

Og selv om unggutten ikke på noen måte skal få skylda for Stabæks statistrolle mot Valencia, ble også han et nummer for lite da spanjolene lekte seg med de blåkledte. Møtte overmakten- Det føltes som de hadde 15 mann der ute, sier Rogne til Dagbladet.

- Det er greit å bli kjent med nivået, men det er skummelt at det er så høyt opp, innrømmer midtstopperen.

Akkurat det er Jan Jönsson helt enig i.

Fra sidelinjen måtte han se et Stabæk-lag spille andrefiolin, eller rettere sagt, ikke være med i orkesteret, før sidebyttet, hvor mål fra Pablo Hernández og David Villa betydde at jobben var gjort allerede etter 45 minutter for de pasningssikre spanjolene.

I pausen fikk man røsket litt opp i det nærmest paralyserte Stabæk-beina, men noen stor bombe var det ikke at Joaquín elegant trillet inn sluttresultatet 3-0 ti minutter før slutt. - Vi ble utklasset, er Pontus Farneruds enkle oppsummering. Skremt JönssonDet var to lag, ikke bare fra forskjellige ligaer, men fra forskjellige verdener. - Jeg er litt skremt over at forskjellen er så stor, innrømmer Jan Jönsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer