Fommel i bunn

Mens lagene kjempet om viktige bunnpoeng, dummet begge keeperne seg ut.

Molde (Dagbladet): -  Slikt skal ikke skje. Uheldigvis ble det avgjørende for kampen. Jeg har bare meg selv å takke for kjempetabben, sier Molde-keeper Moldskred.

Han hadde knapt annet enn ryddearbeid i 88 minutter. Men to minutter før full tid, med tre Molde-poeng i lomma, skjedde det. Upresset skulle Moldskred plukke ned overlegget, men ballen skled gjennom hanskene og til en godt plassert Runar Berg som banket inn utlikningen.

Rolig dag på jobben

-  Ja, jeg er vel en syndebukk i forhold til to tapte poeng. Det var en rolig dag på jobben som endte med en svært synlig feil. Det fins ingen god forklaring på at det skjedde. Det hender sånt skjer på trening, men i kamp med samme dramatiske utfall, nei, det kan jeg ikke huske har skjedd på svært lenge, forklarer Moldskred.

Ikke tilfeldig

Han trøster seg selv med at han ikke er alene om å gjøre slike tabber.

I alle fall ikke i denne kampen, for på motsatt side fomlet Tor Egil Horn like mye da headingen fra Rob Friend til 1- 0 for Molde gikk mellom beina hans. Runar Bergs utlikning ble nærmest innkassert som en seier for Glimt.

-  Det er ikke tilfeldig at Runar Berg var på rett sted da Molde-keeperen mistet ballen. Vi spiller god fotball ute på banen, men har store problemer med avslutningsfasen. Det er bare justeringer som skal til før vi er på vinnersporet, mener Glimt-trener Ola Haldorsen.

 TABBE:  Molde-keeper Lars Ivar Moldskred gjorde en lei tabbe som ga Glimt-scoring. At Glimt-keeperen var minst like klønete, var mager trøst. Foto: Fridgeir Walderhaug
TABBE: Molde-keeper Lars Ivar Moldskred gjorde en lei tabbe som ga Glimt-scoring. At Glimt-keeperen var minst like klønete, var mager trøst. Foto: Fridgeir Walderhaug Vis mer

Moldes trener Bo Johansson har ingen god forklaring på at det igjen glapp for Molde i sluttminuttene som mot Aalesund FK (2- 2) i siste hjemmekamp, da to baklengs kostet to poeng.

-  Dere så selv hva som skjedde. Lars Ivar Moldskred har vært stabil for oss. Det er tungt for ham når slikt skjer. Han kjemper om plassen med Knut Dørum Lillebakk og er førstevalget. Hva som skjer til neste kamp om drøyt to uker, får vi vurdere seinere, sier Bo Johansson som synes det er merkelig at Bodø/Glimt ikke har flere poeng så gode som de er.