Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- For å bli bedre trenger jeg rivaler og kritikere

Derfor jakter Guardiola nye utfordringer.

TIL ENGLAND?: Når Pep Guardiola gir seg i Bayern München til sommeren er det ønsket om nye å bli en bedre trener som driver katalaneren. Foto: AP Photo/Michael Sohn
TIL ENGLAND?: Når Pep Guardiola gir seg i Bayern München til sommeren er det ønsket om nye å bli en bedre trener som driver katalaneren. Foto: AP Photo/Michael Sohn Vis mer

Når Pep Guardiola gir seg i Bayern München til sommeren er det ønsket om nye å bli en bedre trener som driver katalaneren.

- På to-tre år har jeg gjort alt som er mulig. For å bli bedre trenger jeg rivaler og kritikere, og nye utfordringer, sier Guardiola i et intervju gjengitt av Gazzetta dello Sport.

Guardiola overtok som Bayern-trener i 2013, og før det vant han det meste som kan vinnes som trener for Barcelona.

- Etter en viss tid så har man ikke så mye nytt å si til spillerne. Man må ha noe nytt å tilby til hver eneste kamp, fortsetter 45-åringen.

Neste stopp på veien for Guardiola ser ut til å bli en engelsk storklubb. Hvilken er ennå ikke klart, men Manchester City nevnes som en het kandidat.

- Det finnes ingen hemmelighet til suksess. Jeg jobber hardt, og dess mer jeg jobber, dess tryggere blir jeg på det jeg gjør.

- Jeg tilpasser taktikken og strategien min til spillerne mine. Jeg vet at folk ikke alltid forstår avgjørelsene mine, men alle kamper er forskjellige, fortsetter Guardiola.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media