Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

For andre dag på rad manglet Courtois på Chelsea-trening

Har ikke returnert til klubben etter sin forlengede ferie.

IKKE MØTT OPP: Keeper Thibaut Courtois har fortsatt ikke møtt til Chelsea-trening etter sommerferien. Her fra da Chelsea vant FA-cupen tidligere i år. Foto: REUTERS/David Klein
IKKE MØTT OPP: Keeper Thibaut Courtois har fortsatt ikke møtt til Chelsea-trening etter sommerferien. Her fra da Chelsea vant FA-cupen tidligere i år. Foto: REUTERS/David Klein Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thibaut Courtois møtte heller ikke på tirsdagens trening med Chelsea. Nå ryktes Athletic Bilbao-keeper, Kepa Arrizabalaga, å være på vei til Stamford Bridge.

Den belgiske landslagskeeperen har hatt forlenget ferie som følge av fotball-VM i sommer, men ifølge Sky Sports møtte Courtois ikke opp da han skulle returnere på Chelsea-trening mandag. 26-åringen var heller ikke til stede på tirsdagens trening.

Belgieren har ett år igjen av kontrakten og har lenge vært linket bort fra London. Real Madrid skal ifølge rapportene ha lagt inn et bud på rundt 375 millioner kroner for den høyreiste keeperen.

Nå melder flere spanske- og britiske medier, inkludert Sky Sports og Marca, at Chelsea har rettet øynene mot Kepa Arrizabalaga. 23-åringen var en del av den spanske VM-troppen i Russland, men kom ikke på banen. Baskeren har en utkjøpsklausul som skal ligge på 80 millioner euro, omkring 760 millioner norske kroner.

Dersom Chelsea velger å utløse klausulen vil Arrizabalaga bli verdens dyreste keeper - bare tre uker etter at Alisson Becker ble solgt til Liverpool for 695 millioner kroner.

Også Jack Butland (Stoke), Jan Oblak (Atlético Madrid) og Sergio Rico (Sevilla) ryktes som en eventuell Courtois-erstatter i Chelsea.