For anledningen kynisk

Denne sesongen har Martin Andresen kommet et steg lenger med VIF, og utnytter akkurat det.

STARTET MED FULL POTT: Martin Andresen ledet Vålerenga til seier borte mot Viking i dag. Foto: Lars Kristian Aalgaard, Scanpix
STARTET MED FULL POTT: Martin Andresen ledet Vålerenga til seier borte mot Viking i dag. Foto: Lars Kristian Aalgaard, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

0-1-MÅLET som snudde VIFs sesongstart mot Viking er en studie verdt for de som følger Martin Andresens utvikling som Oslo-klubbens trener. De er forøvrig ikke så mange og sinte lenger. Etter å ha vært sammenhengende omdiskutert i sine to første sesonger i sjefsstolen, snudde suksessen til den nye ballbesittende stilen det meste til Martins fordel allerede i fjor.

Det er derfor han kan tillate seg å være så kynisk som det passer spretten på en norsk gressbane i mars, og det var en av grunnene til at ledermålet kom som det kom.

EN ANNEN er den røffe nærkampteknikken til Morten Berre. Veteranen har vært i noen slike dueller før og vet å plassere kroppen slik at ballen fortsetter i riktig retning.

Sånn ble utspillet til Lars Hirschfeld forlenget på effektivt vis bort til en umarkert Mohammed Fellah, og da var det i hvert fall slutt på tilfeldighetene:

• • Et riktig løp inn fra kanten til Håvard Nielsen i forkant av en nydelig stikker fra Fellah i rommet mellom Vikings stopper og en lett uplassert høyreback Håvard Skogseid, og vips var det som så ut som festaften for hjemmelaget snudd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer