Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  For dårlig i forsvar

Tross brakseier over NTG/Stabæk er Katja Nyberg kritisk til hvordan hun og Larvik-jentene jobber i forsvar. Nå krever hun full skjerpings.

BEKKESTUA (Dagbladet): I går slapp Larvik-forsvaret forbi målkåte NTG/Stabæk-jenter hele 29 ganger. Det er ikke godt nok for Larvikspilleren Katja Nyberg.

-  Spiller vi slik i forsvar, blir det ikke bra i E-cupen, sier Katja Nyberg til Dagbladet. Hun har vunnet EM-gull og cupgull. 25-åringen elsker å være gullgrossist, men hun vil ha mer.

-  Nå gjenstår tre gull. E-cupgull, gull i sluttspill og seriegull. Vi tar dem alle. Det er vi gode nok til hvis vi får orden på dette forsvaret, sier Katja Nyberg.

Pinneved

Landslagets stjernespiller setter ikke store ord i munnen når hun snakker om hvor gullene skal havne. Hun og Larvik fortsetter å gjøre motstanderne til pinneved. Larvik har ikke gått på trynet siden 29. april i fjor. Før det berømte Tertnes-tapet hadde Larvik vunnet 72 ganger på rad. I går fikk NTG/Stabæk, uten den nyopererte landslagsstjernen Karoline Dyhre Breivang på banen, smake på Larviks jernmotstand. Katja Nyberg serverte i verdensklasse, og toppscorer Tine Kristiansen puttet baller i mål på bestilling. Dyhre Breivang er sikker på at Larvik tar sin første E-cuptittel i år.

E-cup

-  Vil de det selv, vinner de alt, sier «Karo» til Dagbladet.

Katja som skal spille for den slovenske klubben Krim Ljubljana, er glad for at Larvik kan leke seg med motstanderne. Søndag står den franske cupmotstanderen Besancon på motsatt halvdel hjemme i Bergslihallen. Framover på banen spiller jentene med selvtillit, og når forsvaret tettes vil det gjøre susen.

MISFORNØYD: Katja Nyberg (25) er ikke fornøyd medd hvordan laget opptrer i forsvar. I går slapp de NTG/Stabæk/ lettere til enn nødvendig. (Her med Scarina Teodorovic).
Nyberg,Katja;Teodorovic,Sarina
MISFORNØYD: Katja Nyberg (25) er ikke fornøyd medd hvordan laget opptrer i forsvar. I går slapp de NTG/Stabæk/ lettere til enn nødvendig. (Her med Scarina Teodorovic). Nyberg,Katja;Teodorovic,Sarina Vis mer

-  Da er vi best av alle. Det er gøy, sier Nyberg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media