Før dette målet hadde Tottenham svimlende 48(!) trekk

Herjet med QPR.

• Tottenham-QPR 4-0 (3-0)

(Dagbladet): Tottenham fikk til slutt rodd i land tre poeng i serieåpningen mot West Ham, men i dag viste Mauro Pochettinos gutter at de også blir å regne med denne sesongen.

QPR-manager Harry Redknapp fikk ikke noe hyggelig gjensyn med sin gamle arbeidsplass White Hart Lane, og Spurs var både ett og to numre for store for den nyopprykkede London-klubben.

Allerede til pause sto det 3-0 etter to scoringer av Nacer Chadli samt en av unggutten Eric Dier.

- Vi har jobbet hardt på trening, og det synes i baklengsprotokollen. For meg personlig er det flott å score et mål i andre enden av banen også, sier Dier ifølge BBC.

Det andre målet til Chadli hadde en oppbygning på svimlende 48 trekk ifølge statistikktjenesten Opta.

I tillegg hadde Christian Eriksen en suser av et frispark i tverrliggeren, og etter hvilen fortsatte hjemmelaget å kjøre.

Med 25 minutter igjen på klokka satte Emmanuel Adebayor nummer fire etter en lekker mønsterkontring

Også oppløftende for vertene var Erik Lamela som endelig presenterte seg skikkelig for pulikum på White Hart Lane med to målgivende pasninger.

For QPR var det derimot ikke mye det var verdt å ta med seg videre. I løpet av 90 minutter klarte de aldri å sette Hugo Lloris på noen skikkelig prøver tross noen halvsjanser på tampen, og midtforsvaret med Rio Ferdinand, Richard Dunne og Steven Caulker var alt annet enn solid.

Neste helg venter Sunderland på Redknapps gutter. Da bør det sankes poeng.

Tottenham på sin side tar imot Liverpool, og nå leder de serien.