INGEN TROFEER: Lionel Messi har ingen trofeer med flagget på brystet. Det er noe han er ute etter å gjøre noe med. Foto: AFP PHOTO / CRIS BOURONCLE
INGEN TROFEER: Lionel Messi har ingen trofeer med flagget på brystet. Det er noe han er ute etter å gjøre noe med. Foto: AFP PHOTO / CRIS BOURONCLEVis mer

For dette ville Messi byttet ut hvert eneste Barcelona-trofe

Ingen trofeer på landslaget.

(Dagbladet): Lionel Messi har fire ganger mottatt Gullballen, som gjør han til verdens beste spiller. Det siste året har han blitt dyttet ned fra tronen av Cristiano Ronaldo, men etter en utrolig form siste halvdel av sesongen, er han uten tvil truende til å ta tilbake tittelen.

Messi har vunnet La Liga (7), Champions League (4) og den spanske cupen (3) med Barcelona. I år slo de like greit til med alle tre på samme sesong.

Men den 27-årige argentineren har aldri vunnet noe med landslaget. Og så sugen er Messi på en seier med flagget på brystet, at han ville byttet bort hver eneste trofe han har tatt med Barcelona.

- Jeg ville byttet bort alt for en seier i Copa America. Dette laget fortjener det for måten de kjemper på. Vi hadde et bra VM, og vi fortjener det, sier Messi til La Nacion ifølge goal.com.

Argentina havnet på den sure andreplassen i fjorårets VM, etter finaletapet mot Tyskland. Da ble Messi kåret til mesterskapets beste spiller. Nå er de naturligvis favoritter i Copa Amerika.

- Det er det jeg drømmer om. Å vinne Copa America ville gitt oss litt sinnsro foran VM-kvalifiseringen. Ikke bare for lagkameratene mine, treneren og meg, men for nasjonen, og. Fansen vil at vi skal lykkes, sier Messi.

I morgen får Messi sin landskamp nummer 100 mot Jamaica i gruppespillet i Copa America.

- Jeg er så glad for å være her og håper jeg kan feire en ny seier, og endelig vinne med Argentina. Jeg har hatt noen utrolige stunder i løpet av disse 100 kampene. Det er uforglemmelig. Jeg har vært gjennom ting som har gjort meg til en bedre fotballspiller, men dessverre har vi ingen titler å skilte med, sier Messi.

TRIPPEL: Barcelona tok den gjeve trippelen denne sesongen. Her er Messi med Champions League-trofeet. Foto: EPA/KAY NIETFELD
TRIPPEL: Barcelona tok den gjeve trippelen denne sesongen. Her er Messi med Champions League-trofeet. Foto: EPA/KAY NIETFELD Vis mer