Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- For dumt å svare på

Nordlie har tapt fire av fire kvaliker.

HAR ALDRI LYKTES I KVALIK: Også i går - da FFK var storfavoritt - endte en kvalik ulykkelig for Tom Nordlie.  Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
HAR ALDRI LYKTES I KVALIK: Også i går - da FFK var storfavoritt - endte en kvalik ulykkelig for Tom Nordlie. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer

|||Fredrikstad - Sarpsborg 0-2

FREDRIKSTAD (Dagbladet): Tom Nordlie har tapt fire av fire kvalikker, den siste med FFK i går kveld. På en reporters spørsmål om han har et kvalikspøkelse hengende over seg ble han irritert og svarte:

- Spørsmålet blir bare for dumt å svare på.

Før han fortsatte:

- Dette blir bare synsing om statistikk. Jeg har vært med på å redde Viking og Konsvinger. Jeg tok sølv med Start og vant cupfinalen med LSK. Laget har tatt 1,5 poeng i snitt etter at jeg kom, mot 0.7 tidligere i år.

Tror de beste blir

For to kvalifiseringer med Sandefjord og en med Vålerenga er har alle endt med tap. Med nok en Adecco-tilværelse denne gang med FFK, har Nordlie planen klar :

- Det er vanskelig å si hvilke konsekvenser dette får foreløpig. Uansett har vi planlagt vinteren treningsmessig. Det ligger klart, og blir ikke påvirket av at vi skal spille i Adeccoligaen.

Han frykter ikke at de beste spillerne skal forsvinne:

- De vi har på kontrakt bestemmer vi selv hva vi skal gjøre med. Bosmanspillerne får vi ikke gjort noe med,  svarte han kort.

Slakter Sælen

Selv om Nordlie roste motstander Sarpsborg 08 for en godt gjennomført kamp, greide han ikke å dy seg fra å sende et stikk i retning dommer Kjetil Sælen.

Særlig en situasjon i 1. omgang opprørte Nordlie, da Celso Borges var gjennom, men i stedet for å se an fordelen valgte Sælen å  blåse frispark til FFK. Et stort drønn gikk gjennom stadion.

- Jeg regner med at de beste dommerne i Norge var på prisgalla. De var i alle fall ikke her, sier FFK-treneren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media