For dumt hvis bruken av to norske stortalenter blir en konflikt

U21-lagets største feil var ikke 1-2 for Portugal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge U21 - Portugal U21 1-2:

DRAMMEN (Dagbladet): I utviklingen av det som skal bli en konkurransedyktig enhet til VM-kvalifiseringen 2016-2017, spiller U21-laget en viktig rolle. Da er det viktig at A-trener Per-Mathias Høgmo og U21-trener Leif Gunnar Smerud snakker sammen. For så lenge Høgmo hadde Vålerengas Ghayas Zahid i tankene til ligalandslagets kamp mot Emiratene, skal han etter mine begreper starte for U21.

Fordi det er til det beste for framtida.

DET ER SELVFØLGELIG helt greit at Martin Ødegaard starter for Norge U21. Det er dumt at Ghayas Zahid, en av denne sesongens virkelige gjennombrudd, ikke gjør det. Og enda dummere blir det hvis bruken av to av våre neste landslagsmenn blir en konflikt og handler om den ene eller den andre.

Som om Martin Ødegaard og Ghayas Zahid konkurrerer om plassen i rommet bak spissen.

DET KAN IKKE være sånn at det handler om enten Ødegaard eller Zahid selv om de begge trives best bak spissen. Det må i utviklingens og framtidens navn være plass til begge to, gjerne med VIF-gutten på kant. Og hvis det ikke finnes en slik kommandolinje i NFF-systemet, der A-treneren kan fortelle U21-treneren hvilke spillere han ønsker å gi viktig matchtid og erfaring med tanke på framtida, bør det snarest opprettes en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer